Wat wilt u mij verkopen?

Wat wilt u mij verkopen? (Foto Femke Elgersma)

Gistermiddag, 27-4-23, tijdens het wandelen ging mijn telefoon. Ik hoorde een mannenstem met een westers accent. Mijn standaard reactie is dan vaak: “Wat wilt u mij verkopen?”. Meestal krijg ik dan iets van, nee, niet verkopen, advies ofzo. Nu was de reactie: “Nou, volgens mij wilt u iets verkopen!”. Oh, grappig, een complete verandering in mijn focus en mindset. Is ook zo, ik heb iets te koop. “Wat wilt u van mij kopen?”. “Ik wil graag meedoen aan de wandelyoga les morgen”.

Goed, het gesprek ging verder en we hebben een les gehad vanochtend.

Ik was een beetje vergeten dat ik wandelyogales geef. Na mijn oefening overwinteren was het wandelyogagroepje te klein geworden en ben ik overgegaan op kundalini huiskameryoga, ook leuk.

Maar wat was het weer fijn om een wandelyoga les te verzorgen, om te zien wat het met mensen doet als ze bewust in de natuur en in zichzelf aanwezig zijn. Ik heb ontzettend genoten van het jonge stel uit het westen dat zich helemaal overgaf aan de uitnodiging om oefeningen te doen🧘🏽🙏🏼😃

Voel je welkom om ook eens een wandelyogales bij me te “kopen”